Traiteur Gilbert

 

Uw gespecialiseerde Vishandel traiteur in

Knokke-heist! U vindt ons aan het Burgemeester Frans Desmidtplein, dé poort

tussen het Zoute en Knokke-Centrum.

 

Traiteur Gilbert

Dagverse vis! Ruim assortiment salades en koude gerechten.  Opgemaakte koude schotels en om op te warmen gerechten. Specialiteiten zoals kreeften en oesters, maar ook bouillabaisse, vissoep en zeevruchtenschotels. Kom zeker eens langs!

 

Het verfrissende concept dat Traiteur Gilbert 3 jaar geleden met zijn nieuwe winkel / visatelier op Knokke los liet, was er knal op. Veeleisende lekkerbekken vinden vandaag dan ook hun weg naar deze kwaliteitsgedreven professional die surft op de golven van de seizoenen en vertrekt van de allerbeste producten. In de haast eindeloze koeltoog prikkelen spartelverse zeevis, verzorgde bereidingen van schaal- en schelpdieren, exquise aperitiefhapjes en andere zilte delicatessen je zinnen.

 

Geen tijd of zin om zelf achter het vuur te staan? Dan brengt de meeneemtoonbank redding met een indrukwekkend assortiment kant-en-klare gerechten, ochtendvers bereid door een schare om jou later op de dag optimaal te laten genieten van alle smaken en aroma's. Voor wie bij al dat heerlijks nog een fris glaasje wijn of bubbels wenst, is er een kleine, maar fijne selectie wijnen. Was het leven maar altijd zo lekker.